Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výlet u kamarádky v Krkonoších

17. 7. 2008

Obrazek

U Katky jsme strávili první týden v červenci.Dlouho jsem plánovala zajet se k ní podívat,ale okolnosti nedovolovali výlez podniknout.Bydliště jsou vzdálená přibližně 250 km a já nemám auto.

Výpravu jsem tedy podnikla autobusem.Koupila místenky,nastudovala jízdní řády a mohla vyrazit.Autobus do Prahy byl neuvěřitelně přeplněný,ale podařilo se nám vmáčknout dovnitř.Cayena cestovala na podlaze,pod nohama cestujících.Celou tu dobu klidně ležela a chvilku pochrupovala.Bylo mi jí líto.Autobusem cestovala poprvé.

Přijeli jsme do Prahy,doběhli k metru,ale tam se vyskytl problém.Cayena odmítala vlést na eskalátor.Ještě,že byla paní v metru tak ochotná a zastavila schody.Dál cesta probíhala bez komplikací,až do Nové Paky.

Dorazili jsme hrdě na místo.Katka se nás ihned ujala.

Doma na nás čekaly Brita(labradorxNO),Arny(LabradorxNO),Rita(14 letý Labrador),Vanesa(kotě),Morčata a křeček.Bydleli v roubené chaloupce,s obrovskou zahradou.

Na první pohled se zdálo,že je vše,jak má být.A doopravdy!

Katka nás provázela po zdejším kraji a podnikala různé procházky.Na hrad Kumburg,do Nové Paky a okolních měst,k rybníku,na Agility a všemožné trasy.Cayena toho měla popravdě dost.Byla líná jako ,,prase''.No ale večer ožila!

Katka se sými pejsky sportuje-dělá služebák,Agility,Tanec se psem a Dogdancing.S Britou vyhráli nejméně 40 pohárů a mají titul vícemistr a mistr ČR v Tanci ze psem.Arny je mladá fenka,ta se teprve učí,ale může se pyšnit výbornými výkony v Agility-již několikrát předběhla borderky.

Nikdy jsem neviděla tak pracovitého psa,jako je Brita.Na o,že je jí 10 let má kondici,jakou postrádá i 5 letý pes.Udělá cokoliv,aby se paničce zavděčila!

Výlet byl nezapomenutelný,krásný,plný zážitků,v restauraci dokonce vystříkla sladká trubička se šlahačkou na Katku,podlahu,i stůl,až se důchodci málem po... smíchy

Katy mooooc děkujeme,nikdy na to nezapomeneme!

Fotky jsou zde

Obrazek