Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klubový závod v poslušnosti

2. 1. 2008
 

30.12.2007

 

Účastnili jsme se klubového závodu ZKO Písek.Celkem závodilo 21 psů a z toho více než polovina služebních.Závod začal v 9h ráno.Nejdříve si všichni vylosovali startovní číslo.My číslo 3 a Nika s Arinkou 13.

Začínalo se poslušností.Přivolání,ovladatelnost u nohy,sedni,lehni,vstan‘,štěkání,odložení v leže s přivoláním,přenášení psa,tunel,houpačka,skok vysoký oběma směry a dlouhodobé odložení.
Cayena měla 89b za 100b.Na odložení nevydržela ležet a skoro ke konci si sedla.Asi jí studěl sníh.Několik bodů jí vzaly detaily,což je při závodech běžné.
Ari měla 77b ze 100b.Je to skvělý výkon na to,že trénuje jen doma,jelikož je zima.
Následovaly speciální cviky,které byly hlavně o zručnosti psů a páníčků.Ztížené přivolání na 200m,slalom,vyhledání předmětu,aport vajíčka,hod na cíl piškoty(pes na volno).
Cayena měla 55b ze 75b.Udělala velký pokrok,protože přiaportovala vejce nepoškozené.Dostala plný počet b.Za hod piškotů,jsme dostali pouze bod,Cayena piškoty jedla a já se netrefovala.
Ari dostala 38b ze 75b.Aportovat vejce nemohla,protože se jí nevejde do tlamičky.A potom maličkosti,byla přecejen nejmladší závodnice.

                           

                      Cayena- 2. místo

Obrazek

Obrazek

               Ari-16.místo,Nejmladší pes závodu

Obrazek

Obrazek